Amulet Saga Brass

 

Sprookjesachtige amulet met groene aventurijn omgeven door drie amethist trommelsteentjes, seleniet en messing schaafsel.  Aan de achterzijde bevinden zich pyriet,zwarte toermalijn en shungite.

 

De energie van mos en dennenbomen. Rustgevend, kalmerend, versterkt het immuunsysteem en voert terug naar je kernfrequentie.  Een constante aanvoer van voedende energie zorgt voor meer uithoudingsvermogen en concentratie. Activeert de wijsheid van het hart en brengt balans, een gevoel van thuis zijn in jezelf. Beschermt tegen verstorende energie. 

 

De amulet is zijdezacht afgewerkt en past makkelijk in de zakken van kleding of in een handtas. Hoe dichter de amulet op het lichaam wordt gedragen hoe sterker zij haar energie afgeeft. 

 

maten

4,5 bij 3,5 cm

gewicht 12 gram

€ 35,00

  • 0,01 kg
  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Inhoud

 

Groene Aventurijn

 

Groene aventurijn brengt vanuit het hartcentrum zachtheid, harmonie, emotionele rust. en een algeheel gevoel van welbevinden. De steen zuivert en bevrijd je van angsten, blokkades en malende gedachten die, vaak al sinds de kindertijd, opgeslagen liggen in je systeem.  Ze transformeert negativiteit in een positievere levensinstelling en schenkt ons meer humor en vrolijkheid.  De steen beschermt tegen  agressie en negatieve energieën en geeft meer wilskracht, besluitvaardigheid en leiderschapskwaliteiten.  De steen is net als bergkristal een silicaat en heeft daarmee veel van dezelfde helende eigenschappen zoals een sterke werking op huid, haar, tanden en botten.  Aventurijn heeft daarbij een sterk effect op verslapt spier- en bindweefsel.  Aventurijn is hartversterkend en verbetert de werking van hart, bloedsomloop en de vaten. Het heeft een helende werking op bloeduitstortingen, blauwe plekken en couperose.  Door stimulatie van de bloedsomloop werkt groene aventurijn ook goed tegen koude handen en voeten. 

 

Amethist

Amethist is een liefdevolle warme meditatiesteen die kalmte, helderheid en wijsheid brengt. De steen helpt je de stilte in jezelf te vinden, je verborgen talenten te ontdekken en je intuïtie en spiritualiteit te versterken.  Het ondersteunt je bij het verwerken van verlies, rouw en loslaten. De steen laat je ervaren wat er echt toe doet en helpt je zonder oordeel en met compassie naar jezelf en anderen te kijken.  Amethist dringt door via het voorhoofds- en kruinchakra waar zij effectief werkt bij veel soorten hoofdpijn, stress en slaap- en concentratiestoornissen.  Zij gaat hyperctiviteit en woedeuitbarstingen tegen.  Dankzij haar werking op hypothalamus en epifyse werkt amethist ook door op andere hormoonklieren zoals de alvleesklier. Door haar hoge ijzergehalte heeft amethist een positieve werking op bloed, bloedsamenstelling, bloedsomloop en hart en vaten.  Amethist harmoniseert huid en haar en gaat acne, uitslag, exzeem, haaruitval en dof haar tegen. Amethist vormt een harmonieuze drie-eenheid met rozenkwarts en bergkristal: Amethist kalmeert de geest, rozenkwarts verzacht het hart en bergkristal maakt zelfbewust.  

 

Pyriet

Werkt vanuit de zonnevlecht en het stuitchakra als heldere zonne-energie op ons in. Geeft aarding, (zelf)vertrouwen en optimisme. Versterkt je innerlijke wijsheid en zelfkennis. Laat als een spiegel zien wie je echt bent met je goede en minder goede kanten.  Werpt licht op verdrongen herinneringen en de oorzaak van ziekten en symptomen. Fysiek ondersteunt de werking van de lichaamssappen (bloed, slijm, gele gal en zwarte gal) wat leidt tot meer harmonie in alle orgaan- en klierweefsels. Stimuleert de werking van de lever, helpt bij doorbloedingsstoornissen zoals spataderen en bevordert de vorming van rode bloedlichaampjes. Pyriet versterkt de trilling van andere edelstenen.

 

Zwarte toermalijn

Dé steen voor bescherming van lichaam en ziel. Geeft een sterke aarding en staat sinds mensenheugenis bekend om haar krachtige werking tegen negatieve energie, zowel van aardstralen en straling van elektromagnetische velden maar ook die van energievelden van andere personen. Fysiek werkt de steen zeer bevrijdend en ontgiftend in op hersenen, ruggenmerg en zenuwstelsel. Zij ontstraalt en ontstoort negatieve energieën en blokkades die ons zenuwstelsel belasten en sterkt het immuunsysteem. Zwarte toermalijn is heilzaam bij uiteenlopende aandoeningen van het spierstelsel en versterkt met name de spieren die direkt aan onze botten bewegingen aansturen. Geestelijk maakt de steen 'down to earth' en geeft zelfvertrouwen, nuchterheid en doorzettingsvermogen. Ondanks haar zwarte kleur is deze steen een lichtbrenger die ons bewustzijn verhoogt en je helpt je concentratie sterker in jezelf te verankeren. Zij werkt in via kruin- en stuitchakra en de nevenchakra's van armen en benen.

 

Shungite

Shungite is een bijzonder heilzaam mineraal en buitenaards gesteente dat in Karelië gedolven wordt uit een meteoriet inslag. Het is het enige op aarde aangetroffen gesteente dat natuurlijke fullerenen bevat, koolstofmoleculen in de vorm van een holle bol.  Deze moleculen hebben een anti-oxiderende  werking en verminderen de concentratie aan vrije radicalen. Daarmee is Shungite een veelbelovend materiaal om omgevingsvervuiling aan te pakken. Shungite staat sinds lange tijd bekend om haar zuiverende uitwerking op het millieu (water, aarde, ether) en haar vermogen om elektromagnetische velden te neutraliseren.

 

Seleniet

Seleniet brengt ons de vitaliserende, levengevende en lichtbrengende kracht van de zon. Het gesteente is ontstaan doordat de zon zeewater liet verdampen.  Uiterlijk heeft witte seleniet juist veel weg van het witte glanzende maanlicht. De steen is dan ook vernoemd naar Selene, de Griekse godin van de maan. Seleniet is een steen van zuiverheid. Het verspreidt een sfeer van sereniteit, vrede en  bescherming en bevordert spirituele gaven en contact met engelen en gidsen. Seleniet verruimt het bewustzijn, verhoogt je trillingsfrequentie, stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in je levenslessen. Het bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving. Fysiek heeft het een positieve werking op de ruggengraat, epilepsie en borstvoeding en remt het effect van vrije radicalen. Seleniet heeft de bijzondere eigenschap dat zij zelfreinigend is waardoor zij ook gebruikt kan Worden om andere edelstenen mee te reinigen en op te laden. In orgonite zorgt seleniet er voor dat andere kristallen zuiver en positief geladen kunnen blijven.

 

Messing

Een legering van koper (55-70%) en zink (45-30%)  

 

Koper

Koper werkt in op het hartchakra en heeft van daar uit een sterke werking op hart en thymus.  Zo heeft koper een ondersteunende functie op de bloedsomloop.  Het bevordert de opname van ijzer uit het bloed en de vorming van rode bloedlichaampjes.  Het ondersteunt het het immuunsysteem en de vrouwelijke geslachtsorganen en menstruatie.  Balanceert hormonale schommelingen rond de menstruatie.  De grootste concentratie koper bevindt zich in de lever, de hersenen en het bloed. Koper ondersteunt alle activiteiten van deze organen. Het stimuleert de werking van zenuwen en hersenen, de celademhaling en de celgroei.  Speelt een rol bij de pigmentatie van huid en haar. Koper is krampverlichtend en ontstekingsremmend. Het heeft een anti-bacteriële werking, werkt goed bij griep en infecties, helpt bij gewichtsproblemen en is van belang bij de opname van vitamine C. Koper geeft geestelijke helderheid en innerlijke rust.  Zeer krachtig tegen aard- en waterstralen.  Helpt bij angst, depressiviteit, zenuwinzinkingen en psychosomatische klachten. Stimuleert de fantasie en creativiteit.  Maakt rechtvaardig en vriendelijk.

 

Zink

 Werkt in op de onderste twee en bovenste twee chakra's (wortel- en heligbeen en voorhoofds- en kruinchakra.) Het is belangrijk voor de vorming van allerlei hormonen voor groei en energievoorziening. Het ondersteunt het immuunsysteem en de geslachtshormonen en is onmisbaar voor de vorming van vruchtbaar sperma. Speelt een belangrijke rol bij wondgenezing en zintuigelijke waarneming, voor het zien van kleuren en kijken in de schemering. Beschermt tegen schadelijke stoffen en straling van buitenaf. Zink is belangrijk voor de werking van de hersenen, de ontwikkeling van het intellect. Ondersteunt bij zwakte, uitputting en slaapproblemen (doormalen). Het stimuleert goede en heldere communicatie en helpt veranderingen tot stand te brengen.