Atlanta Cosmic Resonance

 

Schitterend afgewerkte hanger als een onaangeroerd landschap op de oceaanbodem geïnspireerd op Plato's verzonken stad Atlantis. Afhankelijk van hoe het zonlicht er op valt, ontdek je telkens weer nieuwe vormen en kleuren en reliëfs.

 

 

Kosmische verbinding gecombineerd met aardse manifestatie. Licht, vrouwelijke energie, hoge frequenties, evenwicht, zachtheid en passiviteit in de goede zin van het woord: Ruimte geven, het laten gebeuren en loslaten in balans gebracht met  realiteitszin en daadkracht . Dat is de energie van deze hanger die op verzoek gemaakt werd. Zij bevat de zachtheid en liefde van rozenkwarts, de hartelijkheid van roze opaal, de hoge lichtfrequentie van Herkimer diamant, de ontspanning en balans van groene aventurijn,  de zonnige kracht van pyriet,  de vitaliteit en bescherming van shungite, de natuurlijke rust en aarding van mosagaat en de zuiverende werking van seleniet.  Messingdeeltjes gegoten in hars leveren vitale energie. Een sierlijke messing vortex geleidt de energie in een vloeiende stroom.

 

Aan de achterzijde bevinden zich meerdere kleine deeltjes shungite, een bijzonder heilzaam mineraal en buitenaards gesteente dat in Karelië gedolven wordt uit een meteoriet inslag. Het is het enige op aarde aangetroffen gesteente dat natuurlijke fullerenen bevat, koolstofmoleculen in de vorm van een holle bol.  Deze moleculen hebben een anti-oxiderende  werking en verminderen de concentratie aan vrije radicalen. Daarmee is Shungite een veelbelovend materiaal om omgevingsvervuiling aan te pakken. Shungite staat sinds lange tijd bekend om haar zuiverende uitwerking op het millieu (water, aarde, ether) en haar vermogen om elektromagnetische velden te neutraliseren.

 

Deze hanger vitaliseert, beschermt en reinigt het eigen auraveld.  

 

afmeting: diameter 3,8 cm

hoogte:  1,5 cm

gewicht: 17 gram

 

 

€ 39,00

  • Uitverkocht