Child pendant 'Happy Giraffe'

 

Op het eerste gezicht een schitterende amulet in goudkleurig messing met rood koper tegen warmrode achtergrond.  Wie goed kijkt, bespeurt de contouren van een giraffenkopje. Deze amulet met pyriet, zwarte toermalijn, Herkimer diamant en seleniet verspreidt een warme beschermende zonnige atmosfeer maar brengt ook rust, aarding en zuivering van het eigen auraveld. De kleuren, vormen en ingrediënten zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en bedoeld om elkaars werking te versterken. 

€ 35,00

  • 0,01 kg
  • Uitverkocht

Inhoud

 

Pyriet

 

Werkt vanuit de zonnevlecht en het stuitchakra als heldere zonne-energie op ons in. Geeft aarding, (zelf)vertrouwen en optimisme. Versterkt je innerlijke wijsheid en zelfkennis. Laat als een spiegel zien wie je echt bent met je goede en minder goede kanten.  Werpt licht op verdrongen herinneringen en de oorzaak van ziekten en symptomen. Fysiek ondersteunt de werking van de lichaamssappen (bloed, slijm, gele gal en zwarte gal) wat leidt tot meer harmonie in alle orgaan- en klierweefsels. Stimuleert de werking van de lever, helpt bij doorbloedingsstoornissen zoals spataderen en bevordert de vorming van rode bloedlichaampjes. Pyriet versterkt de trilling van andere edelstenen.

 

Zwarte toermalijn

Dé steen voor bescherming van lichaam en ziel. Geeft een sterke aarding en staat sinds mensenheugenis bekend om haar krachtige werking tegen negatieve energie, zowel van aardstralen en straling van elektromagnetische velden maar ook die van energievelden van andere personen. Fysiek werkt de steen zeer bevrijdend en ontgiftigend in op hersenen, ruggenmerg en zenuwstelsel. Zij ontstraalt en ontstoort negatieve energieën en blokkades die ons zenuwstelsel belasten en sterkt het immuunsysteem. Zwarte toermalijn is heilzaam bij uiteenlopende aandoeningen van het spierstelsel en versterkt met name de spieren die direkt aan onze botten bewegingen aansturen. Geestelijk maakt de steen 'down to earth' en geeft zelfvertrouwen, nuchterheid en doorzettingsvermogen. Ondanks haar zwarte kleur is deze steen een lichtbrenger die ons bewustzijn verhoogt en je helpt je concentratie sterker in jezelf te verankeren. Zij werkt in via kruin- en stuitchakra en de nevenchakra's van armen en benen.

 

Herkimer diamant

Een Herkimer diamant verenigt de kwaliteiten in zich van diamant en bergkristal. Zij is als zuivere gekristalliseerde lichtenergie. Evenals diamant en bergkristal een steen met een hoge vibratie die goed te programmeren is en de werking van andere stenen versterkt.  Herkimer diamanten zijn zeer geschikt voor energiewerk, het ontvangen van visioenen en contact met hogere spirituele dimensies.  Geeft reiniging van het auraveld en de omringende ruimte . Ook fysiek heeft de steen een reinigende en ontgiftende werking en is goed voor de ogen. 

 

 

Seleniet

Seleniet is door zonnekracht ontstaan (De zon liet zeewater verdampen). Het is deze energie die Seleniet ons geeft.

Uiterlijk heeft witte seleniet juist veel weg van het witte glanzende maanlicht. De steen is dan ook vernoemd naar Selene, de Romeinse godin van de maan. Seleniet is een steen van zuiverheid. Het verspreidt een sfeer van sereniteit, vrede en  bescherming en bevordert spirituele gaven en contact met engelen en gidsen. Seleniet stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in je levenslessen. Het bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving. Fysiek heeft het een positieve werking op de ruggengraat, epilepsie en borstvoeding en remt het effect van vrije radicalen.

Seleniet heeft de bijzondere eigenschap dat zij zelfreinigend is waardoor zij ook gebruikt kan Worden om andere edelstenen mee te reinigen en op te laden. In orgonite zorgt seleniet er voor dat andere kristallen zuiver en positief geladen kunnen blijven.

 

Messing

Een legering van koper (55-70%) en zink (45-30%)  

 

Koper

Koper werkt in op het hartchakra en heeft van daar uit een sterke werking op hart en thymus.  Zo heeft koper een ondersteunende functie op de bloedsomloop.  Het bevordert de opname van ijzer uit het bloed en de vorming van rode bloedlichaampjes.  Het ondersteunt het het immuunsysteem en de vrouwelijke geslachtsorganen en menstruatie.  Balanceert hormonale schommelingen rond de menstruatie.  De grootste concentratie koper bevindt zich in de lever, de hersenen en het bloed. Koper ondersteunt alle activiteiten van deze organen. Het stimuleert de werking van zenuwen en hersenen, de celademhaling en de celgroei.  Speelt een rol bij de pigmentatie van huid en haar. Koper is krampverlichtend en ontstekingsremmend. Het heeft een anti-bacteriële werking, werkt goed bij griep en infecties, helpt bij gewichtsproblemen en is van belang bij de opname van vitamine C. Koper geeft geestelijke helderheid en innerlijke rust.  Zeer krachtig tegen aard- en waterstralen.  Helpt bij angst, depressiviteit, zenuwinzinkingen en psychosomatische klachten. Stimuleert de fantasie en creativiteit.  Maakt rechtvaardig en vriendelijk.

 

Zink

 Werkt in op de onderste twee en bovenste twee chakra's (wortel- en heligbeen en voorhoofds- en kruinchakra.) Het is belangrijk voor de vorming van allerlei hormonen voor groei en energievoorziening. Het ondersteunt het immuunsysteem en de geslachtshormonen en is onmisbaar voor de vorming van vruchtbaar sperma. Speelt een belangrijke rol bij wondgenezing en zintuigelijke waarneming, voor het zien van kleuren en kijken in de schemering. Beschermt tegen schadelijke stoffen en straling van buitenaf. Zink is belangrijk voor de werking van de hersenen, de ontwikkeling van het intellect. Ondersteunt bij zwakte, uitputting en slaapproblemen (doormalen). Het stimuleert goede en heldere communicatie en helpt veranderingen tot stand te brengen.

  

Giraffekopje met koperen vortex

Werkt als een versterker en antenne voor de kracht van orgonite en boven beschreven energieën. .