Flower of Life Pendant

 

'Personal harmonizer'

 

Lieflijke hanger met 'Flower of life motief',  Karelisch shungite poeder,  pyriet, seleniet,  melkkwarts, mica, veldspaat en poeder van messing, koper en aluminium gegoten in hars. De ingredienten zijn uitgezocht op hun vermogen om de drager in haar of zijn kracht te zetten, zij voeren terug naar je eigen kernfrequente, zuiveren verstoorde omgevingsenergie en zorgen voor aarding en een constante toevoer van vitaliserende ' orgone energie'.

 

De Flower of Life of Levensbloem is een geometrisch patroon en een blauwdruk van onze schepping die terug te vinden is in bevroren water,  kwartskristallen, onze cellen en ons DNA.  Het patroon reflecteert hoe in onze eigen natuur en de natuur om ons heen alles met elkaar verbonden is en één prachtig geheel vormt.  De energie van dit symbool resoneert en harmonieert met het schepingsprincipe in onszelf en onze omgeving .  Het wordt veel ingezet om energie te harmoniseren. Zo wordt het geplakt op waterkannen of op ramen en muren.  Alleen al het kijken naar het patroon zorgt direct voor fysieke en geestelijke harmonie.  Kinesiologische testen tonen aan dat een online mobiele telefoon op een menselijk lichaam de spierkracht verzwakt. Wanneer op datzelfde lichaam het symbool van de Flower of Life gelegd wordt, neemt de spierkracht toe. Een interessante aanwijzing dat dit patroon inderdaad ondersteunend werkt op onze kracht en vitaliteit.

 

Shungite is verwerkt in poedervorm en is een bijzonder heilzaam mineraal en buitenaards gesteente dat in Karelië gedolven wordt uit een meteoriet inslag. Het is het enige op aarde aangetroffen gesteente dat natuurlijke fullerenen bevat, koolstofmoleculen in de vorm van een holle bol.  Deze moleculen hebben een anti-oxiderende  werking en verminderen de concentratie aan vrije radicalen. Daarmee is Shungite een veelbelovend materiaal om omgevingsvervuiling aan te pakken. Shungite staat sinds lange tijd bekend om haar zuiverende uitwerking op het millieu (water, aarde, ether) en haar vermogen om elektromagnetische velden te neutraliseren.

 

 

€ 39,00

  • 0,01 kg
  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen