Golden Sun Energy

 

Schitterende bol met zwarte toermalijn, pyriet, bergkristal, messing en een messing vortex.  Brengt een weldadige rust in het zenuw- en spierstelsel,  helpt de aandacht naar binnen te keren en overprikkeling tegen te gaan en heft energieblokkades in het lichaam op. Zwarte toermalijn beschermt het lichaam bovendien krachtig tegen elektromagnetische velden en andere negatieve energieën van buitenaf.  Al met al een zachte beschermer van je energieveld.  

 

afmetingen: diameter 9 cm , hoogte 3,5 cm

gewicht: 271 gram

 

€ 59,00

  • 0,27 kg
  • Uitverkocht

inhoud

 

Zwarte toermalijn

Dé steen voor bescherming van lichaam en ziel. Geeft een sterke aarding en staat sinds mensenheugenis bekend om haar krachtige werking tegen negatieve energie, zowel van aardstralen en straling van elektromagnetische velden maar ook die van energievelden van andere personen. Fysiek werkt de steen zeer bevrijdend en ontgiftigend in op hersenen, ruggenmerg en zenuwstelsel. Zij ontstraalt en ontstoort negatieve energieën en blokkades die ons zenuwstelsel belasten en sterkt het immuunsysteem. Zwarte toermalijn is heilzaam bij uiteenlopende aandoeningen van het spierstelsel en versterkt met name de spieren die direkt aan onze botten bewegingen aansturen. Geestelijk maakt de steen 'down to earth' en geeft zelfvertrouwen, nuchterheid en doorzettingsvermogen. Ondanks haar zwarte kleur is deze steen een lichtbrenger die ons bewustzijn verhoogt en je helpt je concentratie sterker in jezelf te verankeren. Zij werkt in via kruin- en stuitchakra en de nevenchakra's van armen en benen.

 

Pyriet

Werkt vanuit de zonnevlecht en het stuitchakra als heldere zonne-energie op ons in. Geeft aarding, (zelf)vertrouwen en optimisme. Versterkt je innerlijke wijsheid en zelfkennis. Laat als een spiegel zien wie je echt bent met je goede en minder goede kanten.  Werpt licht op verdrongen herinneringen en de oorzaak van ziekten en symptomen. Fysiek ondersteunt de werking van de lichaamssappen (bloed, slijm, gele gal en zwarte gal) wat leidt tot meer harmonie in alle orgaan- en klierweefsels. Stimuleert de werking van de lever, helpt bij doorbloedingsstoornissen zoals spataderen en bevordert de vorming van rode bloedlichaampjes. Pyriet versterkt de trilling van andere edelstenen.

 

Bergkristal

 Heelkundig het meest veelzijdige kristal dat we kennen.  In algemene zin versterkt het het zelfgenezend vermogen van ons lichaam en zuivert het de energie in en om ons heen.  Bergkristal geeft energie, wilskracht, doelgerichtheid, concentratie, helder denken,  balans, onpartijdigheid en inzicht en inspiratie in moeilijke situaties. Daarom wordt een kristallen bol al eeuwenlang gebruikt om ' helder te zien' .  Regelmatig mediteren met bergkristal helpt je je intuïtie en je innerlijk oog te ontwikkelen en meer inzicht te krijgen in je eigen motieven en drijfveren.  Het dragen van bergkristal (sieraden) opent het hartchakra. Dit maakt je liefdevol, harmonieus en puur.

De steen heeft een beschermende werking tegen straling, reinigt het energieveld, heft energetische blokkades op en brengt de chakra's in balans. Bij deze reiniging komen afvalstoffen vrij die afgevoerd kunnen worden door veel water te drinken (bergkristalwater!). Het is een perfecte steen voor evenwichtsstoornissen, misselijkheid, reisziekte en zeeziekte.

Fysiek werkt bergkristal verkoelend op brandwonden, ontstekingen, zwellingen en koorts. Verder is het een steen die het immuunsysteem een boost geeft en sterk werkt tegen misselijkheid en diarree.  

Bergkristal bestaat uit zuivere siliciumdioxide. De cellen van al onze weefsels bevatten die stof, met name huid, haar, botten, nagels en tanden. Daarom heeft bergkristal vooral een helende werking op deze lichaamsdelen b.v. bij botbreuken, huidkwalen, puistjes, acné, kleine wondjes, eczeem, slecht gebit, brokkelige nagels, bros haar, dof haar, haaruitval, overdadige transpiratie en zweetvoeten. 

Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, leent de steen zich bij uitstek voor het programmeren van energie en het versterken van de energie van andere stenen.  

 

Messing

 Een legering van koper (55-70%) en zink (45-30%)

 

Koper

Koper werkt in op het hartchakra en heeft van daar uit een sterke werking op hart en thymus.  Zo heeft koper een ondersteunende functie op de bloedsomloop.  Het bevordert de opname van ijzer uit het bloed en de vorming van rode bloedlichaampjes.  Het ondersteunt het het immuunsysteem en de vrouwelijke geslachtsorganen en menstruatie.  Balanceert hormonale schommelingen rond de menstruatie.  De grootste concentratie koper bevindt zich in de lever, de hersenen en het bloed. Koper ondersteunt alle activiteiten van deze organen. Het stimuleert de werking van zenuwen en hersenen, de celademhaling en de celgroei.  Speelt een rol bij de pigmentatie van huid en haar. Koper is krampverlichtend en ontstekingsremmend. Het heeft een anti-bacteriële werking, werkt goed bij griep en infecties, helpt bij gewichtsproblemen en is van belang bij de opname van vitamine C. Koper geeft geestelijke helderheid en innerlijke rust.  Zeer krachtig tegen aard- en waterstralen.  Helpt bij angst, depressiviteit, zenuwinzinkingen en psychosomatische klachten. Stimuleert de fantasie en creativiteit.  Maakt rechtvaardig en vriendelijk.

 

Zink

 Werkt in op de onderste twee en bovenste twee chakra's (wortel- en heligbeen en voorhoofds- en kruinchakra.) Het is belangrijk voor de vorming van allerlei hormonen voor groei en energievoorziening. Het ondersteunt het immuunsysteem en de geslachtshormonen en is onmisbaar voor de vorming van vruchtbaar sperma. Speelt een belangrijke rol bij wondgenezing en zintuigelijke waarneming, voor het zien van kleuren en kijken in de schemering. Beschermt tegen schadelijke stoffen en straling van buitenaf. Zink is belangrijk voor de werking van de hersenen, de ontwikkeling van het intellect. Ondersteunt bij zwakte, uitputting en slaapproblemen (doormalen). Het stimuleert goede en heldere communicatie en helpt veranderingen tot stand te brengen.

 

Messing vortex 

Werkt als een versterker van de kracht van orgonite en bovengenoemde energieën.