Inner Glow Pendant

 

Stap in je  eigen 'comfort-zone'. Deze rijke hanger met Rhodochrosiet, Amethist, Amazoniet, Rozenkwarts, Herkimer diamant, Seleniet, Pyriet, Fuchsiet, Zwarte Toermalijn, Shungite, messing, een messing vortex en kunsthars verspreidt een zonnig gevoel van tevredenheid en innerlijke harmonie. Zij creëert balans en een gevoel van 'thuis zijn' in jezelf. Je voelt dat er niet meer nodig is dan precies jouw eigen kwaliteiten.  Genieten zit hem in ontelbaar veel kleine facetten van het leven. Goed is goed genoeg en meedoen belangrijker dan presteren.

 

De samenstelling van de hanger opent alle chakrakanalen. Dit zorgt voor een vrije doorstroom van energie die blokkades oplost.. Ze creëert een beschermend en vitaliserend veld van energie waardoor men beter bestand is tegen verstoringen door negatieve emoties en/of elektromagnetische velden.

 

Shungite is een bijzonder heilzaam mineraal en buitenaards gesteente dat in Karelië gedolven wordt uit een meteoriet inslag. Het is het enige op aarde aangetroffen gesteente dat natuurlijke fullerenen bevat, koolstofmoleculen in de vorm van een holle bol.  Deze moleculen hebben een anti-oxiderende  werking en verminderen de concentratie aan vrije radicalen. Daarmee is Shungite een veelbelovend materiaal om omgevingsvervuiling aan te pakken. Shungite staat sinds lange tijd bekend om haar zuiverende uitwerking op het millieu (water, aarde, ether) en haar vermogen om elektromagnetische velden te neutraliseren.

 

afmetingen

diameter 3,5 cm

ca. 15 gram

 

Tip voor extra energie! Prefereer bekabeld internet boven draadloos en houd zo veel mogelijk afstand tot draadloze apparatuur. Schakel deze apparaten uit of zet ze op vliegtuigstand als ze niet gebruikt worden en doe dat in elk geval 's nachts. Neem draadloze apparatuur niet mee naar de slaapkamer. 

 

 

 

 

€ 39,00

  • 0,01 kg
  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen