Milky Way Pendant II

 

Een hanger als een klein sterrenstelsel met een prachtige dieptewerking ondanks de geringe dikte van de amulet.

 

Deze hanger voedt je energieveld,  verhoogt je vitaliteit en beschermt je tegen negatieve en verstorende invloeden van buitenaf waardoor je beter afgestemd blijft op je eigen kernfrequentie.  

 

De ondergrond bestaat uit het sterk stralingswerende Shungite afkomstig uit Karelië vermengd met pyriet, hars en poeder van messing, koper, aluminium en staal. Daarbovenop bevindt zich een schitterend mengsel van diverse tinten aventurijn, pyriet, melkkwarts en zwarte toermalijn. Het geheel wordt energetisch versterkt met een koperen vortex.

 

Shungite is verwerkt in poedervorm en is een bijzonder heilzaam mineraal en buitenaards gesteente dat in Karelië gedolven wordt uit een meteoriet inslag. Het is het enige op aarde aangetroffen gesteente dat natuurlijke fullerenen bevat, koolstofmoleculen in de vorm van een holle bol.  Deze moleculen hebben een anti-oxiderende  werking en verminderen de concentratie aan vrije radicalen. Daarmee is Shungite een veelbelovend materiaal om omgevingsvervuiling aan te pakken. Shungite staat sinds lange tijd bekend om haar zuiverende uitwerking op het millieu (water, aarde, ether) en haar vermogen om elektromagnetische velden te neutraliseren.

 

afmetingen: diameter 4,4 cm, dikte 0,4 cm

gewicht 11 gram

€ 39,00

  • 0,01 kg
  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen