Pink Lemurian Seed Crystal pendant

 

Bijzondere hanger met messingdeeltjes en koper gevuld met de liefdevolle energie van een zachtroze Lemurische zaadkristal. Zij brengt liefde, emotionele heling, bewustzijn, zachtheid, overgave en verbinding met vrouwelijke kracht. Lemurisch Zaad kristal is een zeldzame vorm van laserkwarts met aan de zijkanten horizontale lijntjes die goed voelbaar zijn.  Over deze lijntjes wordt beweerd dat zij informatiedragers zijn uit de verloren gegane Lemurische beschaving.  Laserkwarts staat bekend om haar meetbare elektrische lading die ontstaat wanneer er druk uitgeoefend wordt op het kristal. Dit effect wordt versterkt en gericht afgegeven wanneer het kristal omwonden wordt met koperdraad zoals in deze hanger. 

 

Lemurisch Zaad kristal is een sterke reiniger van storende energie. Het reinigt alle chakra's, verwijdert aan het lichaam gehechte entiteiten, karmisch afval en andere negatieve energie. Ook verwijdert het je eigen oude boosheid en verdriet en heft oude gedragspatronen op. Het kristal helpt contact te maken met hogere dimensies, engelen, gidsen en verloren gegane kennis en inzicht.

 

Pyriet geeft de hanger een aardende, zonnige en actieve kracht mee en staafjes seleniet zorgen er voor dat het Lemurisch kristal wordt gezuiverd en opgeladen. 

 

afmetingen

diameter: 3,5 cm

hoogte: 1,2 cm

gewicht: 22 gram

€ 39,00

  • 0,02 kg
  • Uitverkocht