Earth Frequencies Pendant

 

' Kijk om je heen en ervaar de schoonheid in jouw wereld'  Deze hanger met Groene Aventurijn, Roze Opaal, Rozenkwarts, Herkimer diamant, Mosagaat, Seleniet, Pyriet, Oranje Aventurijn, Zwarte Toermalijn, Shungite, messing, kunsthars, een messing vortex, een koperen vortex verbindt je met de aardse elementen en geneugten van de natuur en versterkt het gevoel van comfort in je dagelijkse realiteit, ook als die niet je gedroomde werkelijkheid is. Ze laat je voelen dat je deel bent van een groter geheel en dat je echt thuis' bent op deze aarde.  Ze versterkt je vertrouwen in de natuur en in jouw eigen natuur waardoor je beter opmerkt welke herstellende vermogens je ter beschikking staan. 

 

De samenstelling van de hanger opent alle chakrakanalen. Dit zorgt voor een vrije doorstroom van energie die blokkades oplost.. Ze creëert een beschermend en vitaliserend veld van energie waardoor men beter bestand is tegen verstoringen door negatieve emoties en/of elektromagnetische velden.

 

afmetingen

diameter 3,5 cm

ca. 15 gram

 

 

Tip voor extra energie! Prefereer bekabeld internet boven draadloos en houd zo veel mogelijk afstand tot draadloze apparatuur. Schakel deze apparaten uit of zet ze op vliegtuigstand als ze niet gebruikt worden en doe dat in elk geval 's nachts. Neem draadloze apparatuur niet mee naar de slaapkamer. 

€ 39,00

  • Uitverkocht