Towerbuster onbewerkt

 

Ruwe onafgewerkte orgonite met aluminium, zwarte toermalijn, melkkwarts, pyriet, bergkristal, mica, veldspaat en chalkopyriet

 

Orgonite voor praktisch veldwerk met goede prijs-kwaliteit verhouding.  In werking vergelijkbaar met de fijnere kunststukken.  Het verschil zit hem in afwerking en kosten voor grondstoffen.  Deze exemplaren zijn uitermate geschikt om binnen of buiten neer te leggen maar minder geschikt voor het dragen in kleding. Omdat zij geen oppervlaktebehandeling hebben gehad kunnen ze bij opwarming en in contact met stof plakkerig en dof worden.  Voor het reinigen van het persoonlijk energieveld kan daarom beter een amulet of hanger gebruikt worden.

 

Werkt sterk vitaliserend, reinigend en verlichtend op dode omgevingsenergie, is stralingswerend en ondersteunt celregeneratie. Multifunctioneel voor in en om het huis, op slaapplaatsen, werkplekken, scholen, rond zendmasten of hoogspanningsleidingen, radarinstallaties of anderzins energetisch verontreinigde plaatsen, goed voor grote vitale planten- en gewasgroei. Werkt ook in op materiële verontreiniging van lucht, water en bodem. 

Met name water is een krachtige geleider van orgone energie. 

 

Volgens de observaties van Orgonise Africa heft één ruwe orgonite het negatieve effect van een zendmast voor 90% op. Dit is voor de meeste mensen voldoende om de negatieve uitstraling ervan te elimineren. De orgonite dient daartoe in een afstand tussen 50 en 300 meter van de zendmast geplaatst te worden.  Niet dichterbij want dan valt de orgonite buiten de straalbundel van de mast. De bedoeling is om hem er precies in te leggen.  Reken daarbij de hoogte ook mee. 

 

Deze ruwe stukken worden ook veel ingezet bij het harmoniseren van het klimaat (bij grote droogte of juist overdreven regenval) en bij het vitaliseren van landbouwgewassen en het vergroten van de oogst..

 

afmetingen: diameter 6 cm , hoogte  3cm.

gewicht 92 gram

€ 7,50

  • 0,06 kg
  • Uitverkocht