environmental devices

Ruwe onafgewerkte orgonite met aluminium en of messing, zwarte toermalijn, kwarts, pyriet, ,mica (muscoviet, biotiet), veldspaat en chalkopyriet. 

 

Orgoniet met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.  In werking vergelijkbaar met de kwaliteit van fijnere kunststukken. Deze  stukken zijn voordelig omdat ze weinig afwerking behoeven en ik de gesteenten zelf verzamel uit Zweedse bodem: Graniet, marmer en gneis rijk aan veldspaten, kwarts en mica (muscoviet en biotiet), magnetiet en calciet (Laatste twee mineralen komen voor in de pijnappelklier bepalend voor de kracht van onze kosmische verbinding, zuiver voelen, intuïtie, inspiratie en dag- en nachtritme). Prachtig heldere en zuivere gesteenten in een zeer geschikte verhouding voor orgoniet.   

 

Werkt sterk vitaliserend, reinigend en verlichtend op dode omgevingsenergie,. Ondersteunt het immuunsysteem en celregeneratie. Multifunctioneel voor in en om het huis, op slaapplekken, werkplekken, scholen, rond zendmasten of hoogspanningsleidingen, radarinstallaties of anderzins energetisch verontreinigde plaatsen, goed voor grote vitale planten en optimale gewasgroei en oogsten. Werkt ook in op materiële verontreiniging van lucht, water en bodem. 

Met name water is een krachtige geleider van orgone energie.  Voor gebruik buiten doet een orgoniet in water goed werk.

 

Volgens de observaties van Orgonise Africa heft één ruwe orgoniet het negatieve effect van een zendmast voor 90% op. Dit is voor de meeste mensen voldoende om de negatieve uitstraling ervan te elimineren. De orgoniet dient daartoe in een afstand tussen 50 en 300 meter van de zendmast geplaatst te worden.  Niet dichterbij want dan valt de orgonite buiten de straalbundel van de mast. De bedoeling is om hem er precies in te leggen.  Reken daarbij de hoogte ook mee.  Mijn eigen ervaring met orgoniet bij zendmasten is dat het mijn stralingsbelasting vermindert. Bij masten waar een orgoniet is geplaatst ervaar ik aanzienlijk minder scherpte in mijn hoofd dan bij onbehandelde masten.

 

Deze ruwe stukken worden ook veel ingezet bij het harmoniseren van het klimaat (bij grote droogte of juist overdreven regenval) en bij het vitaliseren van landbouwgewassen en het vergroten van de oogst..

 

Deze towerbusters zijn uitermate geschikt om binnen of buiten neer te leggen. Daarbij geldt dat zij hun energie sterker afgeven naarmate zij zich dichterbij een organisme (plant of lichaam) bevinden. Op het nachtkastje zorgen zij voor ouderwetse radiostilte in je hoofd en je dromen met een diepe vaste slaap, naast een plant vitaliseert het blad, wortels en bodem (productie protozoa). Wanneer je te veel energie ervaart, zet je de orgoniet iets verder van je bed, de ideale afstand verschilt van persoon tot persoon en is een kwestie van uitproberen. Meestal voelen mensen dit goed aan. Het gebruik van een orgoniet naast het bed kan ik iedereen aanbevelen en is voor mijzelf een basisbehoefte geworden. Het zorgt ervoor dat je lichaam 's nachts optimaal herstelt zodat het overdag beter uitgerust is tegen schadelijke milieufactoren.

 

De towerbusters zijn minder geschikt voor het dragen in kleding of tassen. Omdat zij geen tot weinig oppervlaktebehandeling hebben gehad kunnen ze bij opwarming en in contact met stof plakkerig en dof worden.  Voor het reinigen van het persoonlijk energieveld kan daarom beter een amulet of hanger gebruikt worden.

 

NB! Om optimaal effect te ervaren van orgoniet tijdens het slapen is het goed om normale omstandigheden voor een goede nachtrust in acht te nemen: Zet draadloze apparatuur uit of op vliegtuigstand, zet Wifi 's nachts uit, trek stekkers uit stopcontacten in de buurt, zet het bed niet nabij sterke stralingsbronnen zoals een meterkast of router,  verwijder Dect-telefonen (levensgevaarlijk),  sluit beeldschermen minstens een uur voor het slapen gaan af, lees een boek voor het slapengaan of zoek anderszins geestelijke en lichamelijke ontspanning offline.  Vermijd koffie en cafeïne voor het slapen gaan.  Voor meer informatie verwijs ik graag naar de tips op Let's Talk About Tech.

 

afmetingen: diameter 6 cm , hoogte  3cm.

gewicht 92 gram